Gæstebogen

Hvad har du på hjerte?

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Solveig Kongsmark, d. 30-07-2015
Kære Rina
Desværre traf vi dig ikke hjemme, men fik en god snak med din far. Nu hænger din fine SAMSØ plakat indrammet i et af vores gæsteværelser. Vi ses til næste år når vi igen besøger Samsø. Dejligt at se din kunst og følge din udvikling. Kh. Margrete, Johnny og Solveig
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Dorthe, d. 03-07-2013
Hej Rina, i forbindelse med en mail fra din mor, har jeg været inde og kigge på dine værker og jeg er imponeret og føler at du har noget energi, som vi kan bruge . Art Jounaling får mig til at tænke på, den periode vi siden oktober 2012 til nu 8 måneder senere har været igennem med o ver 40 års opsamlede minder der er ryddet op, gemt igen, nydt og afskyet samt tilpasset livet i 2013 og samtidig udskudt med lidt gysen i NOSTALGI kasser, der rummer livet, Vores liv. Sjovt.
Håber du har det godt og vi sendr mange hilsener Dorthe
E-mail:
Skrevet af Vibeke Lyngby Bergendorff, d. 30-01-2013
Søndag d. 13. Januar i år 2013 deltog jeg i Rinas kursus Art Journaling og fik en super-duper kik-start! Jeg er TOTALT tændt og har siden arbejdet hver dag. Når jeg får lim ind af døren, skal jeg i gang med bog nr. 2. Det er kommet bag på mig, hvor fantastisk et arbejde det er. Her kan jeg komme til udtryk med ALT som har betydning for mig og alle materialer er i spil; gamle breve, digte, tegninger, fotos, udklip osv. Kan VARMT anbefales :-)
E-mail:
Skrevet af Helen, d. 30-12-2012
Hejsa, googlede lidt, og fandt din side, cool, kender du Jennibellie.uk tag et kik
Skrevet af swami Satcitananda, d. 01-06-2012
Et er at du finder alle de fine udklip og materialer, men dit mylder af tanker ,metoder, farver og finurligheder er fænomenalt ! Jeg læste forleden om en antropolog der forskede i vores "smid væk" kultur. Et sted i afrika havde hun spurgt de lokale hvorfor de lod plastic ,papir osv osv ligge og flyde. Svaret var at alt indgik i en cyklus, det lå bare og ventede på at blive brugt igen. Jeg er sikker på at du er sådan een der kan bruge alt, og kan se mening og sammenhæng. Om solen en dag ikke stod op er der sådan en som dig der kan male verden lys igen !
Skrevet af Ulla Sand, d. 01-05-2012
Hej Rina!
Du er da frisk! Det ser hyggeligt og inspirerende ud, håber du får kursister og kan dele ud af dine mange ideer.
Go`vind og varme sommerhilsner fra Ulla
Skrevet af Mette , d. 01-05-2012
Kære Rina...fik øje på dig via FACEBOOK - og blev så glad over dine 'ting' - hold fast en sprudlen....TAK for det;O)
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Dorte Knudsen, d. 30-04-2012
Fint, fint kursus. Kh Dorte K.